Matbild

Om matpriser.nu

Idén till matpriser föddes i Stockholm under en föräldraledighet. Att beställa mat på nätet är praktiskt och effektiv men väckte samtidigt flera frågor. Hur vet jag vilka butiker som har bäst erbjudande? Kan jag jämföra butikernas priser och utbud? Hur vet jag vilka som levererar till min adress?Nu har idén blivit verklighet. Vi har skapat en unik tjänst där du som konsument står i fokus. Här kan du jämföra matpriser och dessutom få information om vilka butiker som levererar maten hem till dig. Allt för att du ska kunna fatta kloka och genomtänkta beslut när du handlar mat på nätet och få tid och pengar över till annat.

Vi vill inspirera dig

Vi vill att mat och matlagning ska vara roligt och något hela familjen kan hjälpas åt med. Förutom att hjälpa dig att få koll på priser, utbud och leveranser vill vi därför även inspirera och skapa engagemang kring mat och matlagning i synnerhet och livsmedelsbranschen i allmänhet.

Rapporter och föreläsningar som engagerar

Vi tar löpande fram rapporter, statistik och analyser om branschen – och ja, så klart, eftersom vi älskar att prata om mat och matpriser kommer vi gärna och håller en föreläsning eller utbildning på ämnet.

Har du frågor eller förslag som gör att vi blir ännu bättre, tveka inte att höra av dig till vår presschef Robert Kautsky robert@matpriser.nu eller via sociala medier.


Till prisjämförelsen

Vill du veta vilka nätbutiker som levererar hem till dig?Senaste nyheterna från Matpriser.nu

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du de senaste nyheterna direkt i din inkorg.